Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Ping tang yuan ti - Roodgestoofe varkenspoot met bruine suiker
- Ingrediënten:
- bruine suiker, gember, sojasaus, ui, varkenspoot en zonnebloemolie
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, citroensap, droge sherry, ei, gemberpoeder, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, lente-ui, maïzena, olie, peper, plantaardige olie, rode paprika, sjalot, sojasaus, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / voorgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Ontbijt / snack of tussendoortje uit Nigella Express:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Sieb's proefschrift:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair: