Recept van Food & Friends:
Gebraden lamsbout met pecorino & wijn
- Ingrediënten:
- basilicum, extra vergine olijfolie, lamsbout, pecorino, rode uien, knoflook, tomaten, vastkokende aardappels, versgemalen zwarte peper, witte wijn en zeezoutvlokken
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, lamsvlees, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit The Naked Chef is terug:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit De worst story:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Provence: