81 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbakpoederbloembotercitroencrème fraîchedeegeidooiergehaktgemberhamburgerskaneelknoflookmelkmosterdolieolijfoliepeperrietsuikertarwebloemuivetzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / buffet uit Brits bakboek:

Mince pies met vlees

Ingrediënten:
bloem, boter, eigeel, gehakt, gemalen kaneel, lamsvlees, melk, mincemeat, poedersuiker, schapenvlees, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / koek en gebak
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Hartige taartjes uit Béziers

Ingrediënten:
bloem, bruine suiker, citroenrasp, ei, eierdooier, fijn zeezout, kalfsniervet, krenten, lamslende, lamsschouder, peper, vet, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:

Zoete lampastei - sweet lamb pie

Ingrediënten:
artisjokhart, berberisbessen, bloem, boter, citroensap, druiven, ei, eigeel, gekonfijte citrusschil, gemalen foelie, gemalen kruidnagel, krenten, lamsbout, lamsgehakt, lamsvlees, melk, nootmuskaat, patentbloem, reuzel, verse peterselie, water, witte suiker, witte wijn, zeezout, zoete aardappel, zuurbessen en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
lamsvlees / pastei
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Gulao rou - Zoetzuur varkensvlees bereid met vruchtensap

Ingrediënten:
arachideolie, chinese rode azijn, droge sherry, ei, halskarbonade, lichte sojasaus, maïsmeel, ongebleekte bloem, peper, rijstwijn, schouderkarbonade, sesamolie, sinaasappelsap, sjalotten, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Picknick / snack of tussendoortje uit Koch!:

Notendriehoeken

Ingrediënten:
abrikozenjam, amandelen, bloem, eieren, boter, gehakt, hazelnoten, bakpoeder, water en vanillesuiker

Keuken:
Duits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Roodgestoofd varkensvlees met kastanjes

Ingrediënten:
bakolie, donkere sojasaus, ei, fijne tafelsuiker, gember, kandij, kassie, kastanjes, lente-ui, lichte sojasaus, shaoxingwijn, varkensbuik en water

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees / bouillon
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

varkens-empanada

Ingrediënten:
bloem, chorizo, ei, gemalen zwarte peper, ham, instantgist, knoflook, maïsmeel, olie, olijfolie, paprika, paprikapoeder, saffraandraadjes, tafelsuiker, tomaten uit blik, ui, varkenslende, verse peterselie, water, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Agnes Prus - Winterkoekjes bakken

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:

Vruchtenbroodspiralen

Ingrediënten:
abrikozen, biologische citroen, eidooier, bloem, gedroogde vruchten, gehakt, boter, water, poedersuiker, pruimen, ruwe rietsuiker, sinaasappel, bakpoeder, kaneel, vijgen, vanillesuiker en zout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Story on a Plate

Recept uit Story on a Plate:

Tsukune

Ingrediënten:
bruine suiker, eidooier, kippendij, lente-ui, mirin, sesamolie, sjalot, sojasaus, varkensbuik en water

Keuken:
Japans / Internationaal / Australisch
Soort:
gevogelte / varkensvlees
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Bubur Ketan Hitem

Ingrediënten:
zout, ei, garnalen, gehakt, gula djawa, half-om-halfgehakt, kaneel, ketjap, korianderpoeder, knoflook, kokos, kokosrasp, limoenrasp, limoenschil, lombok, olie, pandanbladeren, peper, rijst, rode lombok, roomboter, rundergehakt, santen, selderij, selderijblaadjes, sjalotten, stroop, tahu, knoflook, water, wortel, zout, 
zout en peper en zwarte ketanrijst

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Gegratineerde Pasta Met Tomatensaus, Gehaktballetjes, Mozzarella, Ham En Erwten

Ingrediënten:
basilicum, bechamelsaus, bechamelsaus, bloem, boter, boter, ei, erwten, erwtjes, gehakt, gehakt, gele ui, gerookte ham, ham, kalfsgehakt, knoflook, knoflook, water, water, look, melk, mozzarella, mozzarella, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, passata, pasta, peper, suiker, tagliatelle, tarwebloem, nootmuskaat, zout, tomatensaus, ui, uien, volle melk, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Roodgestoofde leeuwenkopgehaktballen

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, donkere sojasaus, eiwit, frituurolie, gember, lente-ui, lichte sojasaus, paksoi, shaoxingwijn, suiker, varkensbuik, water en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees / bouillon
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Bessenroomsoesjes

Ingrediënten:
blauwe bessen, eieren, bloem, boter, gedroogde rozenblaadjes, gehakt, melk, pure chocolade, room, slagroom, suiker, water en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gevulde flensjes

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, cayennepeper, cervelaatworst, doorregen spek, ei, knoflook, melk, olie, paprikapoeder edelsusz, sodawater, suiker, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pannenkoeken en flensjes / hartige hapjes
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Getest: Vegafit nuggets

Ingrediënten:
eiwitten, gluten, maltodextrine, mosterd, palmolie, paneermeel, selderij, specerijen, suiker, tarwebloem, tarwemeel, ui, vet, visstick, vlees, vleesvervanger, water, zetmeel, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:

Runza's

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gedroogde gist, gehakt, groene kool, melk, peper, plantaardige olie, suiker, water en zout

Keuken:
Duits / Russisch / Amerikaans
Soort:
quiche
Haal meer recepten op...