Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Mince pies met vlees
- Ingrediënten:
- bloem, boter, eigeel, gehakt, gemalen kaneel, lamsvlees, melk, mincemeat, poedersuiker, schapenvlees, water, zeezout en zwarte peper
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- vlees / koek en gebak
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bakpoeder, bloem, boter, citroen, crème fraîche, deeg, eidooier, gehakt, gember, hamburgers, kaneel, knoflook, melk, mosterd, olie, olijfolie, peper, rietsuiker, tarwebloem, ui, vet, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Ontbijt / lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Picknick / snack of tussendoortje uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:
Recept uit Story on a Plate:
Recept van Patesserie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / nagerecht uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit L'Art de la table:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken: