Shang hai hong shao rou - Roodgestoofd varkensvlees met eieren uit Shanghai

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 80 in De Shanghai-keuken .

Keuken:
Chinees / Shanghai
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
varkensvlees / bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

He ye bing-Lotusbladbroodjes

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Dou ban su - Geprakte tuinbonen met sneeuwgroente

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Kailan (Chinese broccoli) met knoflook en oestersaus

Een recept uit Simone van den Berg

Tian mian jiang - Zoete gefermenteerde dipsaus

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken