Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, kippenbouillon, koriander, nam pla, olie, oregano, peper, peterselie, plantaardige olie, rode paprika, rode ui, sjalot, sojasaus, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De grote Kleyn:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: