Recept uit De Shanghai-keuken:
Dipsaus met gember en lente-ui
- Ingrediënten:
- bakolie, gember, lente-ui, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, azijn, boter, citroensap, donkere sojasaus, droge sherry, gemberpoeder, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, lichte sojasaus, maïzena, olie, peper, rijstwijn, rode paprika, sesamolie, sojasaus, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit De Thaise keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Koude keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Bijgerecht uit The naked chef:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: