Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bakpoeder, bloem, boter, citroensap, griekse yoghurt, karnemelk, kippenbouillon, knoflook, koriander, kristalsuiker, lente-ui, maïskorrels, melk, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, sojasaus, suiker, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit Casa Moro:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Filippijnen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / nagerecht uit Kochen für zwei: