314 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijbotercitroensapcourgettegembergroentekruidenlaurieroliepaprikapeperpeterseliepreirozemarijnselderijsuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Tikka Masala met knolselderij

Ingrediënten:
gember, eieren, fruit, gember, sesamzaad, groenten, knoflook, knolselderij, komijnzaadjes, kruidenpasta, masala, olie, rijst, room, knoflook, tomaten, tomatenblokjes, uien, verse koriander, water en yoghurt

Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:

Maronensamtsuppe mit Steinpilzen, Knollensellerie und Walnüssen / Gebonden kastanjesoep met eekhoorntjesbrood, knolselderij en walnoten

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroensap, eekhoorntjesbrood, gepelde kastanjes, gevogeltefond, gevogelteglace, hamspek, knoflook, knolselderij, laurier, madeira, olijfolie, peper, peterseliestengel, prosecco, selderijblad, slagroom, suiker, suikerklontjes, tijm, truffeljus, walnoten, wildfond, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Basisrecept uit Groot handboek sauzen:

Gevogeltefond

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, kalfsbotten, karkas van jonge haan, knoflook, knolselderij, laurier, olie, peperkorrels, pimentkorrels, prei en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner uit Anatolië:

Kirlangiç çorbasi - Schorpioensoep

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, dille, droge witte wijn, eidooier, knoflook, knolselderij, olijfolie, schorpioenvis, tomaat en wortel

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

PIlzfond - Paddensstoelenfond

Ingrediënten:
paddestoel, knoflook, knolselderij, laurier, peterseliestelen, plantaardige olie, prei, sjalotten, water, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / bouillon
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Runderjus

Ingrediënten:
drievoudig geconcentreerde tomatenpuree, knoflook, knolselderij, kruidnagels, laurier, olie, pimentkorrels, rode wijn, runderbotten, runderpoulet, tijm, ui, witte peperkorrels en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Donkere runderfond

Ingrediënten:
knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, mergpijp zonder merg, olie, peperkorrels, peterseliewortel, prei, runderbotten, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Geflügelfond - Gevogeltefond

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, kalfsbotten, kippenkarkas, knoflook, knolselderij, laurier, olie, peper, pimentkorrels, prei, water en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
bouillon
Haal meer recepten op...