281 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebleekselderijbloemcitroencitroensapeidooiergroentebouillonlauriermelknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieroomspinazietijmtomaatuiwaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Aubergineravioli met boter

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, boter, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, tomaat, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Ontbijt / lunch uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Baskische eieren

Ingrediënten:
basilicum, boter, cayennepeper, ei, groene paprika, ham, knoflook, olijfolie, peper, pruimtomaat, rode paprika, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lamsbout met ei en tomatensaus

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, citroensap, eierdooier, knoflook, lamsbout, peper, reuzel, tomatenpuree, ui, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:

Vichyssoise met gepocheerd ei

Ingrediënten:
aardappelen, azijn, belgische mosterd, boter, ei, fleur de sel, groentebouillon, jeneverbessen, knoflook, knoflookolie, kruidnagels, laurier, peper, prei, tijm, ui, vichywater, water en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Bastilla met kip, citroen en ei

Ingrediënten:
amandel, boter, citroen, ei, gemberpoeder, kaneelpoeder, kip, knoflook, koriander, olijfolie, oranjebloesemwater, peterselie, poedersuiker, saffraan, ui en warka

Soort:
quiche
Een recept uit Bill Granger - Man in de keuken

Ontbijt / lunch uit Man in de keuken:

Ei met bacon en pittige tomatensaus

Ingrediënten:
bacon, boter, cayennepeper, ei, tomaat, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, paprika, paprikapoeder, rode paprika, rode peper, room, rucola, slagroom, spaanse peper, suiker, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Hopscheuten met gepocheerd ei en carpaccio van portobello's

Ingrediënten:
boter, citroenzest, ei, fleur de sel, hopscheuten, kervel, knoflook, knoflookolie, mosterdblad, mosterdpoeder, mosterdzaad, oude kaas, peper, portobello's, room, sjalot, water, zout en zuurdesembrood

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente / azijn / paddenstoelen
Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Indiase Eieren in Kerrie-Tomatensaus Ande Ki Kari

Ingrediënten:
boter, druivenpitolie, garam masala, gemalen zwarte peper, ghee, ei, kaneelstokje, kardemom, water, kokosolie, komijnzaad, koriander, naanbrood, peulen, tomaat, knoflook, gemalen komijn, korianderpoeder, kurkumapoeder, uien, gember, yoghurt en zeezout

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:

Champignonparfait met een suikerlaagje

Ingrediënten:
arachideolie, boter, brandewijn, bruine suiker, champignon, droge madera, druivenpitolie, ei, knoflook, paddestoelenbouillon, ruby port, sjalot, verse tijm en witte port

Soort:
groente
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Diner / lunch uit Wrap 'n roll:

Courgette-frittata

Ingrediënten:
boter, courgette, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pistache, sjalot en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ei/omelet/frittata / groente
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Vleespastei

Ingrediënten:
bloem, boter, cognac, ei, eierdooier, knoflook, lendebiefstuk, melk, olijfolie, pimentkorrels, rode ui, sjalot, witte wijnazijn en worcestersaus

Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Recept uit Wrap 'n roll:

Crespelle met courgettevulling

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, courgette, ei, knoflook, melk, olie, oregano, parmezaanse kaas, ricotta en sjalot

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / beslag/deeg
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Margriet kookboek:

Loempia's, vietnamese

Ingrediënten:
bloem, boter, chinese vermicelli, ei, gedroogde chinese paddestoelen, garnaal, knoflook, krab, mager varkensgehakt, olie, peper, sjalot en zout

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Börek-sigaren met hersenen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroen, citroenrasp, ei, eidooier, frituurolie, gedroogde munt, haloumi, kaneelstokje, knoflook, kruidnagel, lamshersenen, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, sjalot, ui, water en yufkavellen

Keuken:
Turks
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Bijgerecht uit Bonen!:

Gevulde portobello burgers

Ingrediënten:
boter, citroen, ei, erwtenkiemen, gemalen koriander, kikkererwten, knoflook, komijn, peper, pimenton picante, plantaardige olie, portobello's, sesamzaad, sjalot en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pasta met broodkruim en venusschelpen

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, ei, knoflook, laurier, olijfolie, sjalot, venusschelp en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Omelet met tuinkruiden

Ingrediënten:
boter, ei, knoflook, olie, peper, room, sjalot, verse basilicum, verse dragon, verse peterselie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Haal meer recepten op...