Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Ribeye met sjalotten
- Ingrediënten:
- boter, donkere basterdsuiker, olijfolie, ribeye, rode wijn, sjalot en verse tijm
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Ciao Bella:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Made in Italy:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit L'Art de la table: