622 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakkersgistbloemcitroencitroenraspeigedroogde gistgriessuikerinstantgistkaneelkrentenkristalsuikermelkpatentbloempoedersuikerrumslagroomtarwebloemvanillesuikervolle melkwaterwitte basterdsuikerzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Scones (met gist)

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, eieren, gedroogde gist, gist, karnemelk, krenten, rozijnen, suiker en zout

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Mouna au lait - Zoet melkbrood

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, droge gist, ei, eidooier, melk, sinaasappelrasp, suiker en zonnebloemolie

Keuken:
Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Gistrol uit Triëst variant

Ingrediënten:
bittere chocolade, bloem, boter, broodkruim, citroensap, droge gist, ei, eidooier, gekonfijte citroenschil, gist, melk, pijnboompitten, rozijnen, rum, sinaasappelsap, suiker, walnoten en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Putizza di noci - Gistrol uit Triëst

Ingrediënten:
bittere chocolade, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, droge gist, ei, eidooier, gist, melk, rum, suiker, walnoten, wijn en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Rode bietbrioche

Ingrediënten:
bloem, ei, eidooier, gedroogde gist, geklaarde boter, rode bietensap, suiker en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Ontbijt / brunch / lunch / snack of tussendoortje uit A propos bistro:

Brioche

Ingrediënten:
boter, ei, eidooier, gist, suiker, tarwebloem en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Haremnavels met sinaasappelsiroop

Ingrediënten:
boter, ei, eidooier, gedroogde gist, gekonfijte sinaasappelschil, hazelnoot, kristalsuiker, melk, plantaardige olie, sinaasappelsiroop en tarwebloem

Keuken:
Turks
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

weckmannetjes

Ingrediënten:
bloem, eidooier, boter, gist, melk, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Vetkoek - lardy cake

Ingrediënten:
boter, bruine suiker, droge gist, eigeel, gekonfijte citrusschil, kaneel, krenten, melk, patentbloem, reuzel, rozijn, water, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Pastis landais

Ingrediënten:
eieren, bloem, boter, gedroogde gist, kristalsuiker, water, oranjebloesemwater, parelsuiker, rum, tafelzout, vanillestokjes en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

Voolaeren

Ingrediënten:
bloem, eidooier, eieren, boter, gist, melk, rozijnen, zout en vanillesuiker

Keuken:
Frans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Ontbijt / brunch / lunch / snack of tussendoortje uit A propos bistro:

Croissants & chocoladebroodjes

Ingrediënten:
boter, chocolade, eidooier, gist, suiker, tarwebloem, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Brunch / lunch / bijgerecht uit Koch!:

Uienbrood

Ingrediënten:
eierdooier, gezouten boter, suiker, tarwebloem, zout, uien en gist

Keuken:
Duits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Haal meer recepten op...