Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Lamsvlees uit de oven met tomaat, knoflook en pasta
- Ingrediënten:
- gedroogde oregano, kefalotyri, knoflook, lamsschouder, olijfolie, orzo, tomaten, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aubergine, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, kruiden, lamsgehakt, lamsschouder, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais: