53 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbloemboterchampignoncognacgedroogde cranberry'sitaliaanse kruidenknoflooklaurieroliepeperpeterselierunderbouillontijmtomatenpureeuiwinterpeenwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Boeuf Bourguignon (stoofvlees met wijn)

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, doorregen runderlappen, knoflook, laurier, magere spekreepjes, olijfolie, runderbouillon, runderlappen, spekreepjes, stooflappen, tijm, tomaat, uien, wijn en winterpeen

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Macaroni met chorizo en tomaat

Ingrediënten:
champignon, champignons, kerstomaat, chorizo, gehakt, macaroni, mais, olijfolie, passata, peper en zout, rode wijn, ui, wortels en zwarte olijven

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Pasta saus met gehakt en tomaat

Ingrediënten:
basilicum, champignon, gehakt, kaas, kastanjechampignons, knoflooktenen, olie, oregano, pasta, peper en zout, rode wijn, tomatenblokjes, tomatenpuree, uien en zongedroogde tomaten

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kalkoen-cranberrychili met rode en groene paprika

Ingrediënten:
aardappel, bospaddestoelen, champignons, chilipoeder, gedroogde cranberry's, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, groene paprika, italiaanse kruiden, kalkoengehakt, knoflook, koriander, olie, rodebessengelei, rode chilipeper, rode paprika, rode wijn, runderbouillon, runderbouillonblokje, tomatenpuree, ui en worcestershiresaus

Keuken:
Mexicaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Hazenpeper

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, bloem, boter, champignons, cognac, hazenbout, kalfsfond, knoflook, laurierblad, margarine, olie, ontbijtspek, rode wijn, salieblaadjes, sjalot, suiker, vleestomaat, winterwortel en zilveruitjes

Een recept uit Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

Recept uit The big green egg book:

gekonfijte en gegrilde kip met jus, groenten in gremolata en krokante polenta

Ingrediënten:
ansjovis, bleekselderij, bospeen, boter, broccoli, champignon, cherrytomaatjes, citroen, eendenvet, kaneelstokje, karkas van kip, kip, kippenvleugels, knoflook, laurier, maïsmeel, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, rode wijn, roomboter, rozemarijn, salie, sinaasappel, sperziebonen, steranijs, tijm, tomatenpuree, ui, water, winterpeen en zeezout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

carne con chocolate

Ingrediënten:
aardappel, bloem, brandewijn, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, magere runderlappen, olijfolie, ontbijtspek, paprikapoeder, peperkorrel, prei, pure chocolade, rode wijn, spaanse ui, tomaat, varkenspoot, verse peterselie, verse tijm, vlees, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Tourte au boeuf bourguignon

Ingrediënten:
briseerdeeg, champignons, eidooier, eieren, gemalen zwarte peper, wortel, laurierblad, maïsmeel, olijfolie, rode wijn, rookspek, runderbouillon, runderstoofvlees, bleekselderij, tafelzout, tijm, tomatenpuree en ui

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:

Chili con carne

Ingrediënten:
bloem, bruine bonen, buffalo's, champignon, groene paprika, groentebouillon, knoflook, meelwormen, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, rode paprika, rode peper, rode ui, rode wijn, spekreepjes, tabasco, tomaat in blik, tomatenpuree en tortillachips

Soort:
insecten
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Hertenbout met paddestoelen - ciervo a la motañesa

Ingrediënten:
bloem, hertenbout, knoflook, laurierblad, olijfolie, paddestoelen, peper, rode wijn, rookspek, rozemarijn, serranoham, sjalot, tijm, tomaat, verse peterselie, vleesbouillon, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Wildzwijngebraad - jabalí en salsa

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, paddestoelen, rode wijn, ui, verse tijm, vleestomaat, wild zwijn lende, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Recept uit De herenkookclub:

Boeuf Bourguignon

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, champignons, cognac, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, peperkorrels, peterselie, rode wijn, runderbouillon, runderstoofvlees, suiker, tomatenpuree, ui, winterpeen en zilveruitjes

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Parmezaanse burgers

Ingrediënten:
borlottibonen, broodjes, broodkruim, champignon, cheddar, dressing, ei, maïzena, mayonaise, mosterd, olijfolie, parmezaanse kaas, rode ui, rode wijn, sla, sojasaus, tomaat, tomatenketchup, ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
barbecue/grill / brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Coq au vin

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, cognac, kip, kippenbouillon, laurierblad, olie, peper, rode wijn, spek, tijm, tomatenpuree, uitjes, verse peterselie, zilveruitjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kalkoen-cranberrychili met avocadosalsa

Ingrediënten:
aardappel, avocado, bospaddestoelen, champignons, chilipoeder, gedroogde cranberry's, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, italiaanse kruiden, kalkoengehakt, knoflook, koriander, olie, olijfolie, rodebessengelei, rode chilipeper, rode wijn, runderbouillon, runderbouillonblokje, tomaat, tomatenpuree, ui en worcestershiresaus

Keuken:
Mexicaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kalkoen-cranberrychili met hotdogs

Ingrediënten:
aardappel, bospaddestoelen, champignons, chilipoeder, gedroogde cranberry's, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, hotdogs, italiaanse kruiden, kalkoengehakt, knoflook, koriander, olie, rodebessengelei, rode chilipeper, rode wijn, runderbouillon, runderbouillonblokje, tomatenpuree, ui en worcestershiresaus

Keuken:
Mexicaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kalkoen-cranberrychili

Ingrediënten:
aardappel, bospaddestoelen, champignons, chilipoeder, gedroogde cranberry's, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, italiaanse kruiden, kalkoengehakt, knoflook, koriander, olie, rodebessengelei, rode chilipeper, rode wijn, runderbouillon, runderbouillonblokje, tomatenpuree, ui en worcestershiresaus

Keuken:
Mexicaans
Soort:
gevogelte
Haal meer recepten op...