Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Youvetsi (Lamsvlees & tomaat met rijstkorrelnoedels)
- Ingrediënten:
- boter, kaneel, knoflook, lamsbout, olijfolie, orzo, parmezaanse kaas, risoni, rode ui en tomaat in blik
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aubergine, bloem, citroensap, courgette, ei, knoflook, lamsbout, lamsgehakt, melk, olie, oregano, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Moro: