Recept van Betty's Kitchen:
Scones (met gist)
- Ingrediënten:
- bakpoeder, bloem, boter, eieren, gedroogde gist, gist, karnemelk, krenten, rozijnen, suiker en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakkersgist, bloem, citroen, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, gedroogde gist, instantgist, kaneel, krenten, kristalsuiker, melk, olie, rum, slagroom, tarwebloem, vanillesuiker, volle melk, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Deutsche Küche:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit Kook met Jamie:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Brood:
Snack of tussendoortje uit Margriet kookboek:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Recept uit De banketbakker:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Diner / nagerecht uit La Mère Brazier:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Brood:
Diner / nagerecht uit Koch!:
Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Brunch / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:
Ontbijt / lunch uit Het insectenkookboek:
Ontbijt uit De Spaanse keuken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Culinaria U.S.A.: