Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Ribeye met sjalotten
- Ingrediënten:
- boter, donkere basterdsuiker, olijfolie, ribeye, rode wijn, sjalot en verse tijm
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, boter, bruine basterdsuiker, citroen, citroensap, gember, kaneel, knoflook, kokosmelk, komijn, laurierblad, olie, olijfolie, peper, rundvlees, sojasaus, tijm, trassi, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Creative chef:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van I love food & wine:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Avondmaal uit Noedels:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: