Recept uit De Urban Cook:
Casserole Van Bruine Linzen Met Groenten & Tijm
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, bruine linzen, citroen, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, prei, tijm en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, slagroom, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Voedzaam & Snel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg: