Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, fruit, gehakt, knoflook, komkommer, laos, melk, olie, peper, sesamolie, spinazie, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Varkensvlees:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Minimania:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht uit Marie Claire Crispy:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie: