304 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroencitroensapdroge witte wijnlaurierlaurierbladmelkolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreisjalotsuikertaugétijmtomaatwaterzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:

Wortel Kikkererwten Gerookte Paprikaburgers

Ingrediënten:
gedroogde abrikozen, gerookte-paprikapoeder, rucola, kikkererwtenmeel, komijnpoeder, koriander, olijfolie, plantaardige olie, rode ui, scharrelei, knoflook, zout, tomatensalsa en wortels

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

pompoenfrittata met linzensalade en gegrilde wortelen

Ingrediënten:
boter, citroen, citroenrasp, eieren, hazelnoot, hazelnoten, knoflookteen, linzen, olijfolie, olijfolie extra vergine, parmezaanse kaas, pompoen, room, slagroom, taart, tijm, knoflook, knoflook, tijmblaadjes, uien, ui, vet, wortelen, wortels en 
zout en peper

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Gehaktbrood met hardgekookt ei

Ingrediënten:
beenham, salie, eieren, boter, kalfsgehakt, melk, olijfolie, oloroso sherry, rundergehakt, spaanse ui, bleekselderij, knoflook, varkensgehakt, verse rozemarijn, vin santo, witbrood en wortels

Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Gadogado met pindasaus en ei

Ingrediënten:
aardappelen, eieren, gebakken uitjes, ketjap manis, kokosroom, kokosvlokken, limoen, little gem, pindakaas, pindasaus, plantaardige olie, sambal oelek, sla, snijbonen, sugar snaps, knoflook, water, wortels en zout

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Brunch / lunch uit Spuntino:

Linzen met zachtgekookt ei en ansjovis

Ingrediënten:
ansjovisdressing, castelluccio-linzen, chiliflakes, ciabatta, dijonmosterd, ei, extra vergine olijfolie, knoflook, peterselie, puy-linzen, rozemarijn, selderij, ui, venkel, venkelzaad, wortel en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gebakken ham en groenten met eieren

Ingrediënten:
belegen kaas, brood, courgette, ei, gekookte ham, gele paprika, gemalen zwarte peper, groente, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, tomatenblokjes uit blik, ui, vlees, zongedroogde tomatenpuree en zout

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Brunch / lunch uit Nopi:

Varkenspoot met gebakken bonen, gebakken ei en zuurdesembrood

Ingrediënten:
bleekselderij, ei, engels mosterdpoeder, gedroogde chilivlokken, gedroogde oregano, gemalen piment, grof zeezout, knoflook, kruidnagelpoeder, laurier, limabonen, mild gerookt paprikapoeder, olijfolie, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, sinaasappelschil, tijm, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, varkenspoot, wortel, zuiveringszout, zuurdesembrood, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:

Eieren en tomaten in sojasaus - pindang telor dan tomat

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gemberwortel, goela djawa, groente, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, margarine, sambal trassi, tomaat, ui, voorjaarsui, zonnebloemolie, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Kalfsingewanden in sauce poulette - fraise de veau poulette

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, bouquet garni, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, ganzenvet, grof zeezout, kalfsingewanden, knoflook, kruidnagel, nootmuskaat, tarwebloem, ui, verse peterselie, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / orgaanvlees
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten met z'n allen:

Surinaamse pasteitjes

Ingrediënten:
augurk, diepvriesbladerdeeg, doperwtjes, eidooier, eieren, kappertjes, kipfilet, olie, selderij, knoflook, tomatenpuree, wortel en zilveruitjes

Keuken:
Surinaams
Soort:
quiche / gevogelte
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Warme kalfstong in vinaigrette

Ingrediënten:
ansjovisfilet, eidooier, kalfstong, kappertjes, knoflook, kropsla, laurier, mosterd, olijfolie, rode wijnazijn, sjalot, tijm, ui, wortel en zwarte peperkorrels

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Kalfsragout

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroen, eidooier, kalfsstoofvlees, knoflook, prei, slagroom, spek, ui, wortel en zilveruitjes

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:

Tête de veau

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bouquet garni, eidooier, eiwit, grof zeezout, kalfswang, knoflook, rode wijn, rode wijnazijn, rozemarijn, tijm, ui, water, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Ravioli met rundvlees

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, bloem, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, laurier, margarine, paneermeel, parmezaanse kaas, runderstaartstuk, sinaassappel, tijm, tomatenpuree, ui, water en wortel

Soort:
pasta/noodles / rundvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Lunch / snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Vleesbroodjes

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, gist, hamspek, karwijzaad, knoflook, melk, nootmuskaat, paprikapoeder, schapenvlees, tabasco, ui, varkensvlees, wortel en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kapoen met roomsaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kapoen, knoflook, kruidnagel, slagroom, tijm, ui, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Haal meer recepten op...