Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, crème fraîche, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, kruidnagel, laurier, maïzena, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Koken met kruiden:
Snack of tussendoortje uit Soepen: