Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Youvetsi (Lamsvlees & tomaat met rijstkorrelnoedels)
- Ingrediënten:
- boter, kaneel, knoflook, lamsbout, olijfolie, orzo, parmezaanse kaas, risoni, rode ui en tomaat in blik
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, brood, fruit, groente, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rijst, suiker, tomatenpuree, vis, vlees, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Puur eten:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-02:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee: