Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Op een kant gebakken zalm met tomaat
- Ingrediënten:
- boter, dille, knoflook, olie, peper, sjalot, vleestomaat, zalmfilet en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bonen, citroen, dille, ei, eiwit, fruit, gerookte zalm, granen, groente, kaas, knoflook, melk, noten, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, tomatenpuree, vis, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Fast food:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal: