Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Wortel Ananascurry
- Ingrediënten:
- ananas, boter, suiker, gele currypasta, kerstomaat, kokosmelk, lente-uien, tomaten, wortels en zout
- Keuken:
- Aziatisch
- Soort:
- curry / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouquet garni, citroensap, ei, groente, kippenbouillon, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, room, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Bijgerecht uit Junges Gemüse:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk: