Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Biefstuk van de haas met portsaus en geroosterde sjalotten
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bruine kalfsbouillon, demi-glace, haasbiefstuk, olie, peper, port, sjalot en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bot, boter, fond, kalfsbotten, kaneel, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, oregano, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, vlees, volle jonge rode wijn, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept van Es' Factory:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept van Es' Factory:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Provence:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept van Food & Friends: