Recept uit Wrap 'n roll:
Pannenkoeken met lente-uitjes
- Ingrediënten:
- bloem, chinese zwarte azijn, knoflook, lente ui, olie, sesamolie, sherryazijn, sojasaus, suiker, wit sesamzaad en zwart sesamzaad
- Keuken:
- Aziatisch
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bleekselderij, boter, citroensap, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, laurier, maïzena, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, sojasaus, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Wrap 'n roll:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept van Oh My Dish:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Bartje Boemboe:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië: