Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Kalfsscaloppine met citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, citroensap, kalfsoester, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, cayennepeper, citroenrasp, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, plantaardige olie, rode ui, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Recept uit eten met nijntje:
Recept uit Istanbul:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Bouillon:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Margriet kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Griekse keuken thuis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty more:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: