Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Biefstuk van de haas met portsaus en geroosterde sjalotten
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bruine kalfsbouillon, demi-glace, haasbiefstuk, olie, peper, port, sjalot en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, fond, kalfsbotten, knoflook, kruidnagel, lardons, laurier, laurierblad, melk, olijfolie, peper, peterselie, rund, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, vlees, volle jonge rode wijn, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Es' Factory:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van Food & Friends: