522 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroencitroensapeieidooiergedroogde gistgistkaneelknoflookmelknootmuskaatoliepeperplantaardige olieslagroomsuikertijmuivanillesuikerwateryoghurtzeezoutzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

Citroentaart met olijfolie

Ingrediënten:
citroen, citroenen, citroensap, eieren, bloem, griekse yoghurt, kristalsuiker, olijfolie, poedersuiker, bakpoeder en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Ontbijt / lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:

Plat brood met olijfolie

Ingrediënten:
bloem, gist, olijfolie, suiker en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Kerstmenu: olijfolie cake met glazuur

Ingrediënten:
amandelen, amandelmeel, bakpoeder, beslag, bloem, boter, cake, citroenen, citroenrasp, citroensap, eieren, glazuur, olijfolie, poedersuiker, rozemarijn, suiker, bakpoeder, citroensap, vet, water en witte basterdsuiker

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Kerstmenu: olijfolie cake met glazuur

Ingrediënten:
amandelen, amandelmeel, bakpoeder, beslag, bloem, boter, cake, citroenen, citroenrasp, citroensap, eieren, glazuur, olijfolie, poedersuiker, rozemarijn, suiker, bakpoeder, citroensap, vet, water en witte basterdsuiker

Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Bugnes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroen, eieren, boter, kristalsuiker, maïsmeel, plantaardige olie, poedersuiker, rum, tafelzout en vanille-extract

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Eenpersoonspruimenclafoutis

Ingrediënten:
bloem, ei, fijne kristalsuiker, plantaardige olie, poedersuiker, rode pruimen, slagroom, vanille-essence, vanillestokje en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Zoete buñuelos met sinaasappelboter

Ingrediënten:
basterdsuiker, bloem, ei, eidooier, extra vierge-olijfolie, kristalsuiker, ongezouten roomboter, poedersuiker, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, slagroom en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / frituur
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Chiacchiere

Ingrediënten:
bloem, ei, eierdooier, fijne kristalsuiker, olijfolie, poedersuiker en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch / frituur
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Eenpersoonspruimenclafoutis

Ingrediënten:
bloem, ei, fijne kristalsuiker, plantaardige olie, poedersuiker, rode pruimen, slagroom, vanille-essence, vanillestokje en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / nagerecht uit Polpo:

Galani kersen-'sandwich'

Ingrediënten:
bakpoeder, ei, fijn zout, grappa, kersen, kirsch, kristalsuiker, plantaardige olie, poedersuiker, rum, slagroom, tipo 00-bloem, witte basterdsuiker, witte wijn en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch / frituur
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Griesmeeltaart met frambozen

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, frambozen, griesmeel, melk, plantaardige olie, poedersuiker, slagroom, vanillestokje en zoet korstdeeg

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Snack of tussendoortje uit Elzas:

Beignet schenkele - de dijen van mevrouw

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, fijne kristalsuiker, olie, poedersuiker, slagroom en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Gefrituurde strikken

Ingrediënten:
00-bloem, boter, ei, kristalsuiker, moscato passito, olijfolie, poedersuiker, vanillesuiker, vin santo en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Appel-olijfolietaart met ahornglazuur

Ingrediënten:
ahornsiroop, bakpoeder, bloem, boter, ei, eiwit, fijne kristalsuiker, goudreinet, kaneel, lichte ruwe rietsuiker, olijfolie, poedersuiker, roomkaas, sultana's, vanillestokje, zout en zuiveringszout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Krapfen

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, boter, eierdooier, fijne kristalsuiker, melk, olijfolie, poedersuiker, gist, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch / frituur
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Bugnes

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine rum, citroen, eieren, frituurolie, kristalsuiker, olie, poedersuiker en zout

Soort:
zoet / beignets
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Taart met vanillecrème en frambozen

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, frambozen, griesmeel, melk, plantaardige olie, poedersuiker, slagroom, vanillestokje en zoet korstdeeg

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

zoete donuts met roomvulling

Ingrediënten:
citroen, eidooier, eieren, frambozen, bloem, boter, kristalsuiker, maïzena, merg, olijfolie, poedersuiker, soezendeeg, vanillestokje, verse aardbeien, volle melk en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Snack of tussendoortje uit Italiaanse patisserie:

Cenci - Strikjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, kristalsuiker, plantaardige olie, poedersuiker, rum, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Sgonfiotti

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, olijfolie, vanillepoedersuiker, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch / frituur
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Appel-olijfolietaart met ahornglazuur

Ingrediënten:
ahornsiroop, bakpoeder, bloem, boter, ei, eiwit, fijne kristalsuiker, goudreinet, kaneel, lichte ruwe rietsuiker, olijfolie, poedersuiker, roomkaas, sultana's, vanillestokje, zout en zuiveringszout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...