Diner / nagerecht uit Turks kookboek:
Zerde - Rijstpudding met saffraan
- Ingrediënten:
- amandelen, boter, kaneel, pistachenoten, rijst, rozenwater, saffraan, suiker en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- pudding / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ei, filodeeg, gemberpoeder, honing, kaneel, knoflook, koriander, kruiden, kruidnagel, melk, nootmuskaat, olijfolie, oranjebloesemwater, peper, peterselie, poedersuiker, specerijen, ui, vet, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Turks kookboek:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / nagerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Melk & dadels:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Marokkaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Mediterraneo:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Hoe te eten:
Diner / nagerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: