Recept uit Margriet kookboek:
Niertjes in rode wijn
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, braadboter, champignon, laurierblad, margarine, peterselie, peterseliestelen, rode wijn, tijm, tomatenpuree, ui en varkensnieren
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, bleekselderij, bloem, bouillon, doorregen runderlappen, groente, kaas, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, rundergehakt, tijm, tomaat, ui, vleesbouillon, wijn, winterpeen, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: