Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Pens in witte wijn
- Ingrediënten:
- aardappel, bouquet garni, kalfspootjes, kruidnagel, laurier, rozemarijn, runderpens, ui, varkenszwoerd en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, ei, fond, ganzenvet, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, pancetta, peper, peterselie, reuzel, runderbouillon, tijm, tomaat, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten en zo:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk: