Lunch uit Gevulde deeghapjes:
Aardappelpasteitjes met kaas en spek
- Ingrediënten:
- bladerdeeg, comté, eidooier, knoflook, ratte-aardappel, spekreepjes en verse tijm
- Soort:
- hartige hapjes / beslag/deeg
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, bloem, boter, cognac, eidooier, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, ontbijtspek, peper, peterselie, reuzel, room, sjalot, ui, varkenslever, vlees, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch uit Gevulde deeghapjes:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Deutsche Küche:
Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Lunch / buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Trattoria:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Home made:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas: