Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Chow Miensaus
- Ingrediënten:
- droge sherry, kippenbouillon, maïzena, rijstwijn, sesamolie en sojasaus
- Keuken:
- Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, bleekselderij, boter, dragon, droge sherry, eiwit, fazant, gember, knoflook, knolselderij, laurier, lente-ui, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, room, sherry, sojasaus, suiker, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept van What's that smell:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit NAJAT:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Basisrecept uit Bouillon:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking: