Ch'ao yu ssu - Casserole van vis en vlees

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 250 in Elseviers culinaire atlas .

Keuken:
Chinees
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gortsoep - minestra d´orzo

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Boekweitnoedels met roodgestoofd rundvlees (Niu Rou Qiao Mian)

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Ketjapsaus minute IV

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Bleekselderij met walnoten

Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken