Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Duivelse kip
- Ingrediënten:
- bruine basterdsuiker, citroensap, crème fraîche, ketjap manis, kippenbouillon, kippenbout, knoflook, kokosmelk, laos, olie, sambal oelek, tomaat, ui en water
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, ei, gehakt, groente, groentebouillon, kaneel, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, rode paprika, suiker, tomaat, ui, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Bijgerecht uit Mexicaans koken:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst: