Paella met stukjes uit de stoofpot
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Ortega.
Je vindt dit recept op pagina 165 in 1080 recepten .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- lunchgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / paella / rijst
Ingrediënten
- bloedworst
- bouillon
- buikspek
- chorizo
- doperwten
- kikkererwten
- kipfilet
- knoflook
- kortkorrelige rijst
- olijfolie
- rode paprika
- saffraandraadjes
- tomaat
- ui
- verse peterselie
- water
- zout
Registreer gratis!
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vind je dit (ook) lekker?
Gnocchi van zwarte tarwe met bloedworst en heldere bouillon

Tuinbonen met morcilla - habas con morcilla

*Paella Valenciana with Rabbit, Puffed Wild Rice, Paella Stock, Smoked Bomba Rice, Freeze Dried Piquillo Pepper, Blood Sausage, Sous vide Braised Snails, Sofrito, Sous Vide Artichoke, Horchata Foam, Soccarat Tuile and Seared Langoustine Tails
![Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]](/uploads/book/cover/19446/thumb_vol-5-angle.png)
Tarte Tatin van bloedworst
