Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroencitroensapeigemberknoflooklente-uiolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreisjalotsojasaussuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Basisrecept uit De kunst van het koken:

Donkere en blanke kippenbouillon

Ingrediënten:
blanke fond, bruine fond, kipafsnijsel, kippenbouillon, kippenhart, kippenmaagjes, kippennekken, laurier, olie, peterselie, reuzel, runderbouillon, tijm, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / bouillon
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / voorgerecht uit Indonesie:

Bouillon met krab

Ingrediënten:
arachideolie, ei, kippenbouillon, krab, peper, prei, sambal oelek, tomaat, voorjaarsui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Kippengehaktballetjes in bouillon

Ingrediënten:
chilipeper, citroengras, ei, gember, kipfilet, kippenbouillon, kippendij, knoflook, limoensap, maïzena, olijfolie, biet, sojasaus, suiker, verse koriander, wortel en zoete aardappel

Soort:
gevogelte
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Klassieke gekookte stevige tofoerepen in kippenbouillon

Ingrediënten:
bamboescheuten, chinese gepekelde ham, erwtenscheuten, garnaleneieren, gepelde rauwe garnalen, jonge spinazie, kipfilets, kippenbouillon, kippenkropmaag, kippenlever, kippenolie, reuzel, spaanse gepekelde ham, stevige tofu, zetmeelpasta en zout

Keuken:
Chinees / Chileens / Shanghai
Soort:
soep/bouillon / soja
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Tonijn met rijstvermicelli en bouillon

Ingrediënten:
anijssterren, basilicum, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, koriander, kruidnagels, lente-ui, limoensap, munt, plantaardige olie, rijstvermicelli, suiker, thaise chilipeper, thaise vissaus, tonijn, uien, gember, versgemalen zwarte peper, vis, zeezout en zwarte peperkorrels

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Bouillon met kokos. kwarteleitjes en chorizo

Ingrediënten:
beukenzwam, borlottibonen, chinese bieslook, chorizo, citroengras, galangawortel, gevogeltebouillon, groene shisobladeren, kippenbouillon, knoflook, kwartelei, olijfolie, peper, salie, tom kha kai en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:

Gehaktballetjes in bouillon - almondigas I

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, bouillon, broodkruim, donkere chinese sojasaus, donkere japanse sojasaus, ei, groentenat, knoflook, lamsgehakt, olie, peper, prei, rundergehakt, sliertsjalot, tomaat, varkensgehakt, voorjaarsui en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Geinige & goed gevulde schotse bouillon

Ingrediënten:
aardappel, brood, diepvriesdoperwtjes, extra vierge olijfolie, kippenbouillonblokje, koolraap, lamsbotten, lamsvlees, meiknol, muntsaus, parelgort, rundvleesbouillonblokje, savooiekool en wortel

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Bouillon met parmezaan, conchiglie met spinazie en mostarda

Ingrediënten:
boter, champignons, chinese bieslook, citroengras, conchiglie, daslookbloemen, gevogeltebouillon, kippenbouillon, mostarda di frutta, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, shii-take, spinazie, thaise basilicum, volle melk en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

rijstschotel met groenten

Ingrediënten:
aubergine, erwten, gedroogde rode peper, gele paprika, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, paellarijst, rode paprika, sperziebonen, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte groenten

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, donkere sesamolie, druivenpitolie, knoflook, lente-ui, maïsolie, sojasaus, sugarsnaps, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Kalfsschotel met groenten

Ingrediënten:
bloem, bouillon, kalfslapjes, majoraan, olie, peper, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, venkelknol en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit M. Williams, Chr. MacFadden en Michelle M. Williams - Mixen mengen malen

Recept uit Mixen mengen malen:

Ramen met varkensvlees en groente

Ingrediënten:
gedroogde ramennoedels, gember, japanse chili-olie, japanse sojasaus, kippenbouillon, lente-ui, minimaiskolf, plantaardige olie, runderbouillon, spinazie, suiker, taugé en varkensfilet

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Risotto met jamón en groenten

Ingrediënten:
asperge, boter, calasparrarijst, droge sherry, erwten, fino sherry, groentebouillon, ham, jamón, jonge spinazieblaadjes, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, manchego, olijfolie, paellarijst, prei, prosciutto, tuinbonen en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / risotto / rijst
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:

Gevulde groenten in paprikasaus

Ingrediënten:
ansjovisfilet, gedroogde aubergines, gedroogde courgette, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, mini-aubergine, minicourgette, olijfolie, oregano, paprikapuree, parmezaanse kaas, pecorino romano, ricotta, suiker, turkse groene paprika, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gevogelte / tajine / groente / vis
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Scampi met gewokte groenten

Ingrediënten:
babymais, chilipeper, chinese champignons, chinese kool, donkere sojasaus, kippenbouillon, peper, rijstwijn, scampi, sesamolie, sluimererwten, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...