Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Vijgentaartjes met basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, bloem, boter, citroen, eidooier, mascarpone, parmaham, peper, vijgen en zout
- Soort:
- feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bakpoeder, bloem, citroenrasp, citroenschil, eidooier, kerstomaat, knoflook, kruiden, mascarpone, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pijnboompitten, ricotta, sjalot, suiker, ui, vruchtensap, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit Macaron:
Brunch / lunch uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / nagerecht uit Vegeterranean:
Snack of tussendoortje uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Sergio's smaakmakers:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Bij de koffie uit Sweet:
Recept van Patesserie:
Diner / nagerecht uit 45 geniale rezepten:
Lunch / avondmaal uit Tomaten:
Recept van De Hippe Vegetarier: