Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Vijgentaartjes met basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, bloem, boter, citroen, eidooier, mascarpone, parmaham, peper, vijgen en zout
- Soort:
- feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, eidooier, eiwit, knoflook, kruiden, melk, mozzarella, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ricotta, slagroom, suiker, tijm, tomaat, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / voorgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Gemüse! :
Basisrecept uit Trattoria:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten: