Recept uit Ons bakboek:
Ei-hamgebak
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, eieren, erwten, gekookte ham, gist, kaas, kerriepoeder, maïsbloem, melk, room en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, boter, champignon, citroen, citroensap, droge witte wijn, eidooier, gekookte ham, gruyère, kip, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, tijm, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Ons bakboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept van Miss Fromage:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Snack / snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair: