Diner / nagerecht uit Eten in Italie:
Rum baba
- Ingrediënten:
- 00-bloem, abrikozenjam, biergist, boter, citroenschil, donkere rum, ei, kristalsuiker, melk, sinaasappelschil, suiker en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | abrikozenjam, amandel, bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroensap, citroenschil, cognac, eidooier, eiwit, fruit, gist, kaneel, kristalsuiker, melk, nootmuskaat, room, vanillesuiker, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Eten in Italie:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Toscane:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Snack of tussendoortje uit Een jaar in Toscane:
Snack of tussendoortje uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Snack of tussendoortje uit Italiaanse patisserie:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit De banketbakker:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bij de koffie uit Brits bakboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Provence:
Bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: