Diner / nagerecht uit Eten in Italie:
Rum baba
- Ingrediënten:
- 00-bloem, abrikozenjam, biergist, boter, citroenschil, donkere rum, ei, kristalsuiker, melk, sinaasappelschil, suiker en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | abrikozenjam, amandel, bakpoeder, bloem, bruine rum, citroen, citroensap, citroenschil, cognac, eidooier, eiwit, fruit, gist, kaneel, kristalsuiker, melk, nootmuskaat, room, suiker, vanillesuiker, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Eten in Italie:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Toscane:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Snack of tussendoortje uit Italiaanse patisserie:
Snack of tussendoortje uit Een jaar in Toscane:
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Snack of tussendoortje uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Deutsche Küche:
Bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De banketbakker:
Bij de koffie uit Brits bakboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Provence:
Recept uit Het Franse bakboek:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / buffet / nagerecht uit Provence: