Diner / nagerecht uit Eten in Italie:
Rum baba
- Ingrediënten:
- 00-bloem, abrikozenjam, biergist, boter, citroenschil, donkere rum, ei, kristalsuiker, melk, sinaasappelschil, suiker en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | abrikozenjam, amandel, bakpoeder, boter, bruine rum, citroenrasp, citroensap, citroenschil, cognac, ei, eidooier, eiwit, gist, kaneel, kristalsuiker, melk, nootmuskaat, poedersuiker, room, suiker, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Eten in Italie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Bij de koffie uit Kookschool brood en banket:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / nagerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Snack of tussendoortje uit Elseviers culinaire atlas: