Sauerrahmplinsen mit Kirschragout und Vanillesauce - Eierkoek met zure room met kersenragout en vaniollesaus

Je vindt dit recept op pagina 459 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
nagerecht
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Bereidingstijd:
150 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Lamsrollade met jeneverbessen

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Marinade voor kalkoenfilet

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Eierkoeken

Een recept uit  - Oma's receptenboek

Kapselbeslag, warme methode

Een recept uit  - Patisserieboek