Recept uit Ons bakboek:
Baba met rum
- Ingrediënten:
- bloem, bloemsuiker, boter, ei, gist, griessuiker, melk, rum, slagroom, water en zout
- Soort:
- fruit
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | abrikozenjam, bakkersgist, bakpoeder, bittere chocolade, bruine rum, citroen, citroenrasp, citroensap, cognac, ei, eidooier, eiwit, gist, kaneel, kristalsuiker, melk, pure chocolade, slagroom, suiker, vanillesuiker, walnoten, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Ons bakboek:
Diner / nagerecht uit Eten in Italie:
Bij de koffie uit Sweet:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home Made winter:
Bij de koffie uit Sweet:
Bij de koffie uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit A propos bistro:
Diner / nagerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:
Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / nagerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit De Urban Cook:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek: