Kerstbrood

Je vindt dit recept op pagina 96 in Handboek voor de combinatie magnetron-oven .

Keuken:
Internationaal
Gang:
ontbijt / lunch / snack of tussendoortje
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Bereidingstijd:
37 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Focaccia di pere - Zoete perenpizza

Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Tropézienne

Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Panettone

Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Kugelhopf

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker