Recept uit De Thaise keuken:
Tempura van aubergine en paprika met zoete chilidipsaus
- Ingrediënten:
- aubergine, bloem, eidooier, knoflook, limoen, rijstazijn, rode paprika, rode peper, suiker, thaise vissaus en wortel
- Keuken:
- Thais
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, boter, citroensap, courgette, gember, groente, groentebouillon, kokosmelk, koriander, olie, olijfolie, oregano, peper, rode paprika, sjalot, sperziebonen, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit I love groente:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Bijgerecht uit Cocina Nueva:
Bijgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva: