Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Spaghetti met eieren en aubergine
- Ingrediënten:
- aubergine, bladpeterselie, eidooier, eiwit, olijfolie, ricotta en spaghetti
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, courgette, knoflook, melk, olie, oregano, paprika, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, tijm, tomaat, ui, water, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner uit De dikke vegetariër:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Ontbijt / diner / lunch uit Honey & co:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty more:
Recept uit Proef Puglia:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek: