Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, azijn, bakolie, bouillon, bruine suiker, citroensap, donkere sojasaus, ei, fijne kristalsuiker, groente, knoflook, komkommer, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, rijst, sesamolie, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept uit Vegalicious:
Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Recept uit I love groente:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Okoko recepten:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Betty's Kitchen: