Yuxiang qiezi - Aubergines met varkensvlees, als vis bereid

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 59 in Smaak van china .

Keuken:
Chinees
Gang:
bijgerecht / hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Aubergine met honing - Balli patlican

Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Gebakken aubergine - terong goreng

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

involtini di melanzane - auberginerolletjes

Een recept uit Manuela Darling-Gansser en Simon Griffiths - Lente in Sicilië

Gewokte aubergine met tofu

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër